fbpx
Izkoristi pretekle izkušnje za močne premike.
Rešitve, ki bodo na prvi pogled neizvedljive, bodo prave.

 

Pa je pred nami malce bolj lahkoten teden. Prestavili smo uro in čas je, da se tudi v življenju prestavimo za eno stopničko navzgor. Čas je, da pretekle izkušnje pustimo za seboj v čustvenem smislu. Vse, kar smo se naučili iz njih, pa lahko izkoristimo za močan preboj naprej.

Za vse, kar smo v čustvenem smislu predelali čez zimo, nas čakajo bogate nagrade, tako v materialnem kot duhovnem smislu. Kar naenkrat se bomo bolj zavedali svojih sposobnosti in vsega, kar smo sposobni uresničiti. Z lahkoto bomo osvajali nova znanja, kot da so že od nekdaj del nas.

Kljub temu, da je pred nami teden, ki kar kliče k igrivosti in druženju, pa si vseeno vzemite kak dan samo za sebe. Mir, ki siga boste načrtno privoščili, vam bo namreč omogočil nova spoznanja in pokazale se bodo rešitve, ki se jih doslej sploh niste zavedali. Izkušnje iz zgodnjega otroštva vam bodo omogočile poiskati zelo inovativne rešitve, ki bodo na prvi pogled izgledale nemogoče, za vas pa bodo edine prave.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

 

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb