fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov

 

Živalski vodniki, ki širijo svoj glas tudi preko Cvrčanja plamenov, ti preko odmeva danes prinašajo še bolj jasna tedenska navodila zate. Na sliki si izberi tisto od živali, ki prva pritegne tvoj pogled, kajti prav ta nosi zate sporočilo spremembe v tednu, ko smo se premaknili za eno uro naprej.

 

ZMAJ OGNJA:

Kjer je dim, je tudi ogenj. Zavohaj svojo priložnost in v tem tednu vso energijo usmeri proti cilju. Prilagodi se okoliščinam in spremeni vse, kar bo potrebno spremeniti za dosego cilja. Le velika transformacija in skok iz cone udobja, ti bosta prinesla nagrade. Ves čas pa kontroliraj, ali je vse v skladu s tvojimi vrednotami. Naj bodo tvoja oporna točka, tvoj svetilnik, v trenutkih, ko se bo potrebno odločati o velikih stvareh.

 

VIDRA:

Zagotovi si v tem tednu malce več igrivosti. Tudi če vse še ni tako, kot mora biti, se samo prepusti toku. Sčasoma se vse uredi. Pravijo, da čas celi rane. Pomembno pa je tudi, da se v času, ko vse ne štima, ne prepustimo preveč težkim čustvom. Včasih si je potrebno prav namensko vzdigniti razpoloženje in potem se vse čudežno postavi na pravo mesto. V tem tednu si zato predvsem zagotovi dovolj zabave in sprostitve.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

 

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb