fbpx

OREL,  ta mogočni ptič, nam bo pomagal, da se iz materialnosti dvignemo v višave in se pogledamo iz višje perspektive. Ugotovili bomo, kaj nam onemogoča resnično svobodo. Biti preprosto mi sami.

S svojim močnim kljunom bo presekal našo premočno navezavo do stvari in ljudi. Nam pomagal, da začutimo resnično lahkotnost bivanja. S svojim milim dostojanstvom nas bo popeljal v občutke obilja in stabilnega ravnovesja, hkrati pa nas opomnil, da se je za resnično obilje in svobodo potrebno ves čas učiti in delovati. Kajti le tako lahko sledimo spremembam in smo resnično svobodni.

Meditacija na temo SVOBODE bo potekala ob igranju ropotuljic. Med meditacijo sedimo na stolih, moč skupine pa okrepi namero, kateri je posamezna meditacija namenjena.

 

Pričetek meditacije ob 19. uri. Meditacija se izvaja 45 minut, po njej pa se prizemljimo in se pogovorimo o sporočilih, ki ste jih prejeli med meditacijo.

Cena: 20 EUR

Lokacija

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

 

Prebereš si lahko tudi BLOG na temo SVOBODA. Več…

Na skupinske meditacije se lahko prijaviš tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca. Tvoji podatki se hranijo le do dneva dogodka za namene eventuelnega obveščanja o spremembah.

Prebereš si lahko tudi BLOG na temo SVOBODA. Več…

x

Kategorije: Dogodki