fbpx
S preteklimi izzivi se sooči kot zrela oseba. Odpusti.
Življenje nagrajuje tiste, ki so pogumni in ustvarjalni.

 

Ptički čivkajo in pomladno brstenje kar vabi, da si postavimo novo energijo. Da dokončno splezamo iz različnih čustvenih stanj in z izzivi iz preteklosti zaključimo na zrel način, v svoji polni moči. Tako se bomo lahko svetu pokazali v pravi luči in dobili spoštljiv odziv. Predvsem pa se bo povečala naša ustvarjalna energija in veselje do življenja.

Ko bomo začutili svojo polno moč, pa se lahko vrnemo k izzivom, ki nas spremljajo še iz otroštva. Okrepljeni z znanjem in življenjskimi izkušnjami se bomo lahko soočili s svojimi travmatičnimi izkušnjami in strahovi ter svoje pretekle izzive spremenili v zmagovalne izkušnje, ki nam bodo zelo koristile pri vseh prihodnjih podvigih.

Pri dokončnem celjenju čustvenih bolečin nam lahko zelo pomaga naša intuicija in duhovna razlaga preteklih dogodkov. Ko ozavestimo lekcije preteklosti in se odločimo, da jih pustimo za sabo, se nam namreč pokaže njihova prava vrednost, saj nudijo podporo uresničitvi naših ciljev in poslanstev.

Da bomo začutili svojo polno moč, bo vsekakor potrebno izstopiti iz cone udobja in narediti korenit premik. Žal to za marsikoga pomeni zaključek partnerstev, če partnerji ne želijo narediti koraka k spremembi in vztrajajo v svojih starih vzorcih, ki so podkrepljeni s težkimi čustvi.

Vsem, ki se bomo soočili s svojimi strahovi in travmatičnimi izkušnjami otroških let, pa se bo do konca meseca zaključilo pomembno življenjsko obdobje. Že mesec maj bo prinesel nagrade in hiter razvoj dogodkov. Vse, kar bo podprto z našimi vrednotami, bo namreč dobilo velike možnosti realizacije, kar bo nagrada za opuščanje starih vzorcev razmišljanja in načinov čustvovanja.

Pomembna sestavina tega procesa pa je tudi odpuščanje. Odpustite vsem, ki jih morate v tem procesu pustiti za seboj. In še posebej odpustite sebi za vse, česar v preteklosti niste znali ali zmogli. Vsi se učimo v svojem tempu. Življenje pa še posebej nagrajuje tiste, ki so pogumni in ustvarjalni.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

 

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb