fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov

Živalski vodniki, ki širijo svoj glas tudi preko Cvrčanja plamenov, ti preko odmeva danes prinašajo še bolj jasna tedenska navodila zate. Na sliki si izberi tisto od živali, ki prva pritegne tvoj pogled, kajti prav ta nosi zate sporočilo v tem tednu.

STRŽEK:

Vse te podpira pri tvojem napredku. Res močan preboj pa lahko narediš le, če začneš bolj upoštevati svojo intuicijo. Poglobiš stik s svojo dušo. Do konca poletja lahko zelo predrugačiš in osmisliš svoje življenje, če boš sledil samemu sebi. Povezavo s seboj poišči ob vodi, kjer se bo tvoj ego pomiril in si podal roko s tvojo dušo. Tako bodo zagotovljeni trdni temelji, da se vse v tvojem življenju prerodi.

KONJ:

Akcija! Tukaj so dnevi, ki te kar kličejo k izvedbi. Zaključi vse, kar imaš odprto, da te stare naloge in projekti ne bodo več energijsko obremenjevali. S tem se ti bo močno povečala količina energije, s katero se boš lahko osredotočil na svoj glavni cilj. Zdaj je pravi čas, da ga začneš uresničevati elegantno in brez vseh obremenitev.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb