fbpx
Življenje je lepo, če ga živiš, tako kot ponuja se samo…

(T. Domicelj)

 

Pred nami je lep teden. Na življenje bomo lahko pogledali iz bolj vesele plati in se samo prepustili. Seveda je potrebno še vse podelati pred prazniki, pa vendar se tega lahko lotimo na sproščen način, da nam bo vse steklo kot po maslu. Predpraznično vzdušje in narava, ki vsak dan bolj zeleni, nas pri tem močno podpirata. Tudi sami poskrbite za malce več igrivosti in vse obveznosti bodo z lahkoto opravljene.

Čeprav bo vse lahkotno, ali pa prav zato, se ozrite tudi za novimi priložnostmi. Pokažite se v svoji polni moči in kakšna priložnost bo hitro potrkala na vrata. Zdaj je čas za nove začetke, nič se ne obirajte.

Konec tedna pa preživite malce bolj intimno, se zazrite v svoje vrednote in dajte veljavo svojim najbližjim. Poskrbite za njih kot za svojo največjo dragocenost, saj vam bo to močna podpora za naprej. V bolj intimnem vzdušju boste tudi sebe bolj začutili in dobili še kak preblisk za naprej.

 

Želim vam en res super teden!

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

 

PS: Ne pozabi jutri prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Tokrat bodo prav zabavne – navdihnjene s spodnjo pesmijo 🙂

 

Tomaž Domicelj: Življenje je lepo

Ko včasih se ti zdi,
da vse čudno je
želiš si, da lahko,
bi spremenil svet

Vendar potrebno ni,
da si filozof,
okrog sebe se ozri,
z zaprtimi očmi.

Življenje je lepo
če ga živiš,
tako kot ponuja se samo
in ne da ti ga spremeniš.

Življenje je lepo,
če ga živiš,
tako kot ponuja se samo
in ne da drugega želiš.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵