fbpx
Transformacija v treh delih.
Spreminjanje družinskih vzorcev.

 

Smo v tednu, v katerem nas čaka kar nekaj preobratov, zato je tokrat tedenska napoved sestavljena iz treh delov. Vse nas bo vodilo k našemu izvoru. Kar še nimamo predelano, bo na tak ali drugačen način butnilo ven in nas prisililo, da naredimo korak preko starih ran v nove načine življenja. Resnično bomo morali zaključiti vse, kar ni dobrega v našem življenju, da bomo lahko zaživeli bolj lahkotno in igrivo. Kompromisi, ki niso skladni z nami, enostavno ne bodo več mogoči, če si želimo polno in osrečujoče življenje.

 

1.ponedeljek in torek: JAZ IN MOJA ZAOBLJUBA

Vaša duša vas kliče, da se zazrete vase in da to storite takoj. Obljubite si, da se v tem tednu še posebej močno opazujete in si priznate vse, kar v vas sproža močne reakcije. Obljubite si, da boste ta teden vsak dan sproti iz svojega življenja odstranili vse, kar ni dobro za vas. S tem si lahko odprete možnosti, o katerih niti premišljevali še niste. V teh dveh dneh še posebej dobro poslušajte – tako svoje telo, kot informacije, ki prihajajo do vas. Če boste poslušali iz srca, boste razumeli svoje navezave in odnose ter vedeli, kaj morate ukreniti.

Posvetite pa se tudi razmisleku o družini in naredite načrt, kako jo ubraniti pred vsem, kar je potrebno (stres, pomanjkanje časa, pomanjkanje denarja, nesmiselne potrebe, ljudje,..). Razmislite o tem, kako lahko poiščete zdravilne metode in načine komunikacije, ki lahko vaše družinsko življenje dvignejo na višji nivo.

 

2.sreda, četrtek, petek: IZPOSTAVI SE IN POSTAVI MEJE

Izpolnite obljubo, ki ste si jo dali začetek tedna. Odkorakajte iz vseh odnosov in okoliščin, ki niso več za vas. Še posebej v službi in poslovnem svetu postavite nove meje, tudi če bo to povzročilo močno ohladitev ali prekinitev odnosov. Tako si boste na dolgi rok vire za preživetje zagotovili na veliko bolj lahkoten način, hkrati pa v svoje celotno življenje vnesli več sproščenosti, igrivosti in veselja do življenja.

Nikar pa ne mislite, da bo šlo to z lahkoto. Močno se boste morali vkopati na svoje dosedanje pozicije in jih začeti širiti. Ne po liniji najmanjšega napora, ampak v skladu s svojimi vrednotami, tudi če bo to precej težji način. Ker se vam ta način edini splača in nosi neslutene možnosti. Morda bo to za vas kar precejšen izziv, saj se boste morali veliko bolj izpostaviti, kot ste navajeni. Ampak naj vas ne bo strah kaj povedati jasno in glasno. S tem boste ustvarili nove možnosti za sebe in svoja partnerstva.

 

3.sobota, nedelja: TRANSFORMACIJA DRUŽINSKIH VZORCEV

Ponovno se bolj povežite s svojo dušo in se vprašajte, kako zaščititi svojo družino. Še posebej vsi, ki imate otroke, se vprašajte o njihovih trenutnih izzivih, kajti to obdobje je za njih prav tako transformativno, kot je za vas. Komunikacija iz srca je tista, ki lahko marsikaj reši. Zato nežno dregnite tudi v teme, ki so bile doslej tabu. Pri marsikom se je že toliko vsega nakopičilo, da bo eksplodiral kot ekonom lonec, kar bo začetek, da se bodo stvari sploh lahko začele urejati.

Če s pogovorom ne bo šlo, pa zaprosite za čudež. V tem obdobju je marsikaj mogoče. Obrnite se s svojo prošnjo na sile in energije, v katere verjamete. Presenečeni boste nad izzidom, še posebej v primeru, da se bodo vaše prošnje nanašale na vaše potomce. V tem obdobju je namreč mogoče pretrgati celo zelo močno zakoreninjene družinske vzorce.

 

Želim vam en res transformativen teden!

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

 

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

 

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…