fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 17/2019 🎵🔥🎵

Na sliki si izberi tisto od živali, ki prva pritegne tvoj pogled, kajti prav ta ti prinaša sporočilo tega tedna:

 

OVEN:

Poskrbi za svojo družino tako v materialnem, kot tudi v drugih pogledih. Obrani jo pred vsem, kar vam ne služi dobro. Uporabi kakršnekoli načine komunikacije, ki so za to potrebni in izpostavi se kolikor bo potrebno. Če to ne bo zadostovalo, pa začni razmišljati o uporabi različnih energijskih tehnik in drugih zdravilnih metod.

 

STRŽEK:

Poveži se s svojo dušo in energijami, v katere verjameš. Zaprosi za rešitve zase in za svoje bližnje. Še posebej za svoje otroke lahko v tem času ti narediš energijski premik, ki ga je z besedami težko opisati. Zdaj je pravi čas, da lahko prekineš zastarane družinske vzorce.

 

MAČKA:

Močno zavaruj svoje dosedanje pridobitve in se pripravi na povečanje svojih aktivnosti in vpliva. Prenehaj sklepati kompromise in iskati lažje poti, saj bodo rezultati grenki. Povsem neodvisno od drugih začrtaj svojo pot in se je drži, ne glede na mnenje in občutke drugih ljudi.

 

LISICA:

Pred teboj je kar nekaj priložnosti, vendar previdno. Zaupaj svojim instinktom in intuiciji. Če se ti nekaj ne zdi 100% v redu, se ne zapletaj, tudi če na prvi pogled vse izgleda super in ne razumeš kaj te odbija. V miru preglej vse možnosti in si postavi strategijo na podlagi svojih vrednot in občutkov.

 

GAD:

Pazi, s kom stopaš v partnerstvo. Preden se preveč zapleteš, preveri ali ima druga oseba enake vrednote kot ti, predvsem pa jo preveri ali je iskrena in poštena. Še posebej, če te k nekomu nezadržno vleče, zelo razumsko poglej na to osebo in vajine možnosti za skupno pot.

 

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵