fbpx

Pusti za seboj, kar ti ne služi več.

Ozri se za novimi priložnostmi.

 

V tem tednu se april prevesi v maj in prav tako se bo energija predelovanja starih vzorcev prevesila v nove priložnosti.

Začetek tedna si še vzemi kak trenutek samote in naredi svoj dokončen obračun z vzorci preteklosti. Po potrebi se vrni v kraje svojega otroštva in ozavesti spomine, ki še zdaj vplivajo na tvoje načine čustvovanja in ravnanja. Ob vodi dokončno zaceli stare rane. Tudi dež bo v teh dneh v pomoč pri čiščenju starih ran.

Ko pokoplješ stare načine čustvovanj in obnašanj, se ti odprejo nove možnosti za doseganje tvojega cilja. Še posebej je pomembno, da se posloviš od vseh načinov obnašanja, ki so te držali v vlogi žrtve.

V maj stopi z zavestjo, da bo za tvojo družino poskrbljeno, zato je čas, da se ozreš za novimi priložnostmi. V tem obdobju so pomembne prijateljske in poslovne navezave. Naj te pri okrepljenem povezovanju vodi notranja modrost in dosedanje izkušnje.

Prevzemi popolno odgovornost za svoje življenje in naredi vse, kar je potrebno, da zaživiš v svoji lastni energiji. Za to se bo potrebno premakniti iz cone udobja, spremljati dogajanje in s hitrimi prilagoditvami zagrabiti priložnosti.

 

Želim ti teden hitrega prestopa v nove možnosti!

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

 

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

 

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

x