fbpx

1.obilje in povezovanje 
2.težke okoliščine
    Kje si ti?

Pred nami je teden, ki kar kliče po ustvarjanju obilja in povezovanju.

Zase in za svoje potomce lahko v tem tednu res odlično poskrbimo, vendar le, če to storimo samozavestni navznoter in navzven ter pomirjeni z vsem v svojem življenju. Ljudje si bodo namreč zelo želeli sodelovati z vsemi, ki razumejo življenje in ga ponosno živijo.

Vsem, ki še nimajo dobro postavljene samopodobe, pa bo teden prinesel kar nekaj okoliščin, ki bodo pritisnile na njihove vroče točke in jim še bolj zamajale samopodobo.

Kdor bo trmasto butal z glavo ob zid in počel nepremišljene stvari z željo, da poskrbi zase ali za svojo družino, si bo samo otežil svoje priložnosti in možnosti sodelovanj, s tem pa se še bolj oddaljil od družinske sreče in razumevanja.

Ta teden ti bo kristalno jasno pokazal, kje si ti. Če bo vse lahkotno, prestavi v višjo prestavo, saj si lahko s povečanim delovanjem še izboljšaš svoje možnosti. Če pa se ti bo vse podiralo, potegni ročno zavoro in si najprej zagotovi svojo stabilnost, pri čemer ti lahko pomagajo prijatelji in družina.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

 

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

 

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

x