fbpx
Kaj je na silo pretrgalo tvoje poti obilja?
Opri se na energijo upanja, ki je povsod okoli nas.

Pred nami je teden, v katerem na milijone ljudi praznuje Budin praznik in meditira. Okoli nas je zato toliko energije, ki nosi upanje. Tudi zate. Pridruži se temu procesu. Uredi se lahko namreč marsikaj, kar se je zdelo nemogoče ali za kar nisi mogel najti oprijemljivih razlogov.

Zvestoba samemu sebi in svojim najdažjim je vodilo tega tedna. Čas je, da svoj dom spremeniš v varno in ljubeče zatočišče. Tudi če je za to potrebno predelati še kakšno težko čustveno stanje, se odloči, da zbereš pogum in se soočiš s težkimi čustvi.

Čeprav to morda izgleda težko in se bojiš, da te lahko to potegne povsem navzdol, je prav to recept do tvoje sreče in obilja. Sploh si ne moreš predstavljati, kako raznovrstna in lepa presenečenja te čakajo, če zbereš pogum in to narediš.

Prav soočenje s stvarmi, ki si jih potlačil ali odrinil daleč stran od svojih misli, ti namreč omogoča veliko osebno rast. Skozi ta proces se namreč bolj zaveš samega sebe in duhovnih plati življenja. Spoznaš nenavadne poti svojega poslanstva, kajti prav iz najtežjih izkušenj smo deležni največjih spoznanj.

Vprašaj se torej, kaj je zadnja stvar na svetu, o kateri si želiš razmišljati, jo ozaveščati. Globoko v sebi dobro veš, kaj je to. Kaj si na hitro in na silo, zaradi spleta okoliščin, pustil za sabo. Ker je bilo tako lažje, ker so bile druge stvari ali drugi ljudje v tistem trenutku pomembnejši. Ker drugače enostavno ni šlo. Prav ta proces, ki je bil na silo prekinjen, je namreč razlog, da so poti tvojega obilja na nekem segmentu nepretočne in da se včasih vse zruši, čeprav naj bi perfektno funkcioniralo.

Verjemi, da si le korak do svojega obilja. Vse je že pripravljeno zate. Pa vendar je za to, da dobiš vse, res vse, kar potrebuješ za svoje življenje, potrebna tvoja namera, da se soočiš s tem, kar te ovira. Zberi torej pogum. Tudi če bo kak dan težko, bo tvojo žalost izpiral dež. In proti koncu tedna se luna napolni in tudi v tebi se bo tisto, kar je bilo na silo prekinjeno, zlilo v celoto in te popeljalo na pot obilja vseh vrst.

Če rabiš v tem procesu pomoč, se obrni na druge ljudi. Morda ti lahko pomaga že samo pogovor s prijateljem, v katerem ozavestiš, kako težko ti je bilo in se morda zjočeš in nasmeješ hkrati. Če čutiš, da nikakor ne moreš prodreti do teh potlačenih stvari, pa se vprašaj, katera energijska tehnika te lahko pripelje do odgovorov, ki jih potrebuješ. Meditacija je v tem tednu, ko meditira na milijone ljudi, še posebej dobra izbira, saj vsi, ki polni upanja meditirajo, podpirajo drug drugega.

 

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

 

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

 

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

x