fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 22/2019 🎵🔥🎵

Na sliki si izberi tisto žival, ki prva pritegne tvoj pogled, saj ti prinaša sporočilo tega tedna.

ZMAJ ZRAKA:

Pri odnosih naj te vodi razum. Še posebej hitro se boš moral odzvati, ko srečaš nekoga iz preteklosti. V sekundi si boš moral odgovoriti na vprašanje, kakšne vrednote ima ta človek. Če imata iste vrednote, mu prijazno odpri svoja vrata. Če imaš občutek, da kaj skriva in da nima tvojih vrednot, pa mu pred nosom zaloputni vrata. Tako se lahko izogneš težkim preizkušnjam. Zato se ne oziraj na čustva, ki se ob tem porajajo.

 

LOSOS:

Vrni se v kraje in prostore svojega otroštva. Ni nujno, da greš zares tja. Lahko se le v mislih prestaviš v tisto obdobje ali pa si pogledaš kakšne stare slike, da ti vzbudijo spomine in čustva. Pomisli, kaj se je takrat sprožilo in še do danes ni bilo pozdravljeno. Morda pa ob povratku ugotoviš, da te je življenje okrepilo in lahko zaključiš s ponavljanjem težkih lekcij, ki so se začele že v otroških letih.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵