fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 24/2019 🎵🔥🎵

Na sliki si izberi tisto žival, ki prva pritegne tvoj pogled, saj ti prinaša sporočilo tega tedna.

GAD:

Prepletanje, prepletanje, prepletanje… kot da je bilo vse skupaj že zdavnaj dogovorjeno in drugače sploh ne more biti. Preden se povsem predaš, z vsem razumom, kar ga premoreš, premisli, kakšna je oseba, ki te vabi na ples. Če imata enake vrednote, se povsem predaj in zapleši. V nasprotnem primeru zberi vso svojo moč in se izvij iz tega objema. Naj te vodi misel na vse tisto, kar ti je najbolj sveto.

STRŽEK:

Naj te bliski in strele opozarjajo, da na svetu obstaja nekaj več, kot lahko zaznavamo na povsem razumskem nivoju. Tvoja duša te kliče, da spregledaš. Vse kar se dogaja okoli tebe in vse kar ti si, je rezultat, ki izhaja iz tvojih dosedanjih vzorcev. In kaj če trešči strela in razbije iluzije vsega, kar naj bi bilo?  Obstajajo tudi drugačne poti, kot jih poznaš. Pogumni stopijo na takšne poti, ki nosijo največje nagrade.

TJULENJ:

Kaj te žalosti? Zakaj ne moreš življenja zajeti s polno žlico? Vse je pripravljeno na veselo igro življenja, samo tvoji občutki te oddaljujejo od nje. Se bojiš, da bi bil ponovno razočaran, na nek način zapuščen? Dokler se oklepaš takšnih čustev in strahov, ti bo življenje vedno moralo postreči z različnimi izgubami. Odloči se zato, da prestopiš na drugo stran mavrice in igrivo stopiš novim dogodivščinam naproti.

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵