fbpx
Zaključi vse, kar te utesnjuje.
Poletna manifestacija za tiste, ki bodo ponosni, samostojni in brez strahu.

V tem tednu se izvij iz vseh objemov, ki te utesnjujejo. Ko boš čez nekaj časa pogledal nazaj na to situacijo, bo tvoj nasmeh sladkogrenak. Češ, kaj je bilo tega treba. Trenutno pa se ne sprašuj zakaj, ampak se enostavno izmuzni, kakor hitro gre.

Ko se znebiš vsega, kar te utesnjuje, boš lahko pustil za sabo težka čustva, življenje pa postane lahkotno. Kar naenkrat to ni več boj za preživetje, temveč Življenje z veliko začetnico.

Kako se lahko izmuzneš iz teh okoliščin, ki te utesnjujejo? Preprosto tako, da se vprašaš, kaj ti je najbolj sveto in prenehaš delati vse, kar te oddaljuje od tega, kar je najpomembnejše. Šele potem lahko spet svobodno zadihaš in se pokažeš v najboljši luči, z vsemi svojimi sposobnostmi vred.

Prinaša pa to s sabo zaključek kakšnega odnosa. Ampak vprašaj se: kaj je bolj pomembno – nek odnos ali življenje, kakršno si želiš. Vedno imamo na izbiro več poti, ampak le slovo od težkih odnosov in preizkušenj nosi s sabo nagrade v obliki lahkotnega življenja.

Polna luna, s katero se začenja ta teden, te nagovarja k modrosti. Da premisliš, kdo si in zakaj si na tem svetu. Da se zatrdno odločiš, da iz sebe potegneš največ, kar je mogoče. Da opustiš, zapustiš ali oprostiš, kar je potrebno in kar te z nevidnimi sponami drži v preteklosti.

V petek bo poletni solsticij, ki prinaša obrat v poletje in veliko manifestacijsko moč. Predvsem za tiste, ki jih ne bo strah ponosno, samostojno in brez strahu stopati po njihovi poti.

Te lahko v torek podprem z meditacijo, ki ti bo pomagala za seboj pustiti težke energije in te pripravila na igriv in obetajoč prestop v poletje?

V meditaciji IGRIVOST bomo lahkotno zaplavali z delfini. Več o meditaciji…



Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

x