fbpx
Ponosno zakorakaj v ta teden in zagrabi vse priložnosti.
Naj te voda hladi in podpira.

Jasen pogled in premočrtno izvajanje vseh aktivnosti ti bo omogočilo, da bodo tvoji koraki lahkotni, vendar tudi učinkoviti. S takšnim načinom lahko tudi druge potegneš za seboj.

Ne pozabi pa na ohlajanje telesa od zunaj in znotraj. Voda je tista, ki jo tvoje telo še posebej veliko potrebuje.  Odgnala bo tudi lenobo, ki te lahko zavira pri napredku.

Razmisli o vseh nadaljnjih korakih, ki te vodijo do tega, da tvoji projekti zaživijo. Tudi če trenutno še ni videti rezultatov, verjemi, da je zdaj pravi čas, da pripraviš vse za jesenski razcvet.

Poglej na vse stvari iz višje perspektive, da boš bolj razumel vse vpletene. Potem pa si zastavi jasen cilj in z vsemi močmi zagrabi svojo priložnost.

To poletje ni časa za lenarjenje. Poskrbi za telo, da si spočije in regenerira, potem pa nadaljuj z vsemi potrebnimi aktivnostmi.


Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

x