fbpx
Dovoli si spustiti vse, kar te je zadrževalo v preteklosti.
Tvoje vrednote te vodijo do obilja vseh oblik.

Luna se zmanjšuje, da bo popolnoma izginila iz našega obzorja v torek, ko bo hkrati tudi sončev mrk. Nagovarja nas, da tudi mi pustimo, da izgine vse, kar nas je držalo v preteklosti in zaradi česar ne moremo uresničiti svojih želja.

Le če si dovolimo, da odleti od nas vse, kar nas zavira, se namreč lahko močno vkopljemo v svoje življenjske pozicije, ki zagotavljajo uspeh. V tem tednu nas lahko preseneti moč družinskih vzorcev po mamini strani.

Kjer je dim, je tudi ogenj. Če se vam bodo dogajale neprijetne situacije, jim pridite do dna. Predvsem se povprašajte o svojih čustvih v takšnih situacijah in kdo vam jih je v preteklosti že sprožal na podoben način.

Prav neprijetne situacije so namreč znak, da morate nekaj spremeniti in morda s kom tudi zaključiti skupno pot. Bolj ko boste na stvari pogledali iz distance oziroma iz višje perspektive, lažje se vam bo izmotati iz kompliciranih navezav.

Naj vam instinkt pomaga poiskati nove priložnosti in pustiti za sabo, kar ni več za vas. Že v pol leta se vam lahko življenje korenito spremeni.

Družite se z ljudmi, ki so vaše sorodne duše in imajo enake vrednote kot vi. Tako se boste bolj zavedali kaj potrebujete v svojem življenju in na vseh področjih zaživeli bolj v skladu s svojo resnico.

Le življenje v skladu z vašimi vrednotami vas namreč vodi do ustvarjanja obilja, ki vam je lahko zelo hitro na razpolago. Zato premišljeno izbirajte vsakodnevne aktivnosti in druženja, da se popeljete na pravo pot.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

x