fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 27/2019 🎵🔥🎵

Na sliki si izberi tisto žival, ki prva pritegne tvoj pogled. Prinaša ti sporočilo tega tedna, ki ga prav danes zaznamujeta prazna luna in sončev mrk.

GOS:

Odidi iz odnosov, ki te zavirajo. Tudi če imaš z nekom močno vez, sobivanje / sodelovanje ni mogoče, če se oba v paru ne razvijata na podoben način.

Luna je vedno na nebu in prav tako sonce. Tudi kadar sta skrita, te vodita, da zaupaš svoji intuiciji glede tega, kaj je prava pot zate. Če te v času mrka nagovarjata k odhodu, začni pakirati kovčke.

MEDVED:

Počitnice niso izgovor, da izpuščaš svoje priložnosti. Prav zdaj se moraš ozreti naokrog in zavohati, kje te čaka priložnost, da jeseni pokažeš vso svojo veličino.

Naj ohladitev v času mrka prinese potrebno svežino tvojemu telesu, da te ne bo več vleklo v ležeč položaj.  Izkoristi moč poletnih noči za svoj preboj.

ZMAJ ZEMLJE:

Zdaj je pravi čas, da spraviš iz sebe vse svoje potenciale. V samoti lažje dobiš vpogled v svoje sposobnosti in pripraviš vse potrebno za jesen, ko bo pravi čas, da se izpostaviš v javnosti.

Zagotovi si hladen prostor, ki te bo podpiral pri tvoji ustvarjalnosti. Če se ti bo zdelo, da svojih idej ne moreš prizemljiti, vzemi v roke kak kamen ali kristal, da ti zagotovita potrebno stabilnost.



Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

A