fbpx
Zakorakaj po svoji poti in vztrajaj na njej.
Naj te čustva ne ovirajo pri tvojem napredku.

Ne boj se samostojno zakorakati po svoji poti. Ponosno lahko stopaš po njej in mehek bo tvoj korak. Vodil te bo razum za prave korake, v ozadju pa bodo ves čas budni instinkti, ki bodo pazili, da se ti ne more nič slabega zgoditi. Voda vseh oblik te bo podpirala, da se razcvetiš.

Kadar se bo pri kakšni stvari zataknilo, samo pomisli na svoje pretekle izkušnje in vedno boš našel pravilno rešitev. Neomajno se je drži, tudi če te bodo vsi prepričevali, da nimaš prav.

Na tanek led te lahko speljejo le čustva. Še posebej, če se znajdeš v situaciji ene ženske med dvema moškima. Predvsem pa ne ponavljaj čustvenih stanj iz preteklosti, temveč se raje prepusti bolj lahkotnemu življenju.

Sonce nas močno podpira pri vseh aktivnostih. Zberi zato vso svojo energijo in se pripravi na močan preboj. Vse možnost so odprte in povsem lahkotno in elegantno dosegljive, če le malo pospešiš svoj korak.

Pazi tudi na svojo družino. Naj te razum vodi v napetih situacijah. Trenutno ni pravi čas, da bi se v karkoli zaganjal z veliko mero čustev. Potegni zavoro, če začutiš, da se bliža eksplozija čustev.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

A