fbpx
Kdo koga duši?
Odhod naredi prostor za nekaj novega.

Vprašaj se v tem tednu: ali kdo duši tebe ali ti koga dušiš? Iskreno si odgovori.

Velika verjetnost je, da duši tisti, ki ne more predelati starih čustvenih ran, še posebej v primeru, da so to zastarani družinski vzorci po ženski strani družine.

V torek zvečer bo luna zamegljena, ker bo lunin mrk. Kljub temu pa bo delovala na polno, še bolj kot ponavadi.

Marsikdo ne bo več zdržal ob ljudeh, ki vztrajajo v vlogi žrtve in se ne izkopljejo iz svojih čustvenih ran. Ne, ker jih ne bi imeli radi ali jih spoštovali, ampak preprosto zato, ker zavirajo napredek.

Tistemu, ki odhaja, se odpirajo vse možnosti. Kot ptici, za katero je nebo neskončno.

Tisti, ki bo ostal sam, ne bo dojel, kaj se dogaja. Z odprtimi usti bo samo zrl za osebo, ki odhaja. Lahko se jezi, lahko še naprej pometa stvari pod preprogo. Lahko pa se sooči s svojo bolečino, jo pozdravi in v tem procesu dozori. Le tako, da izstopi iz cone udobja, lahko tudi sebi omogoči nove možnosti.

Jutri preberi še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije na dan luninega mrka.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

A