fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 29/2019 🎵🔥🎵

Na dan polne lune, ki se nam bo malo skrila, so sporočila luninega mrka preko živalskega vodnika, ki ga izbereš, za ta teden sledeča:

LABOD:

Pokaži se svetu, izpostavi se. Zdaj je pravi čas za tvojo kariero in / ali poslanstvo. Naj bo tvoje srce tisti biser v školjki, ti te vodi in podpira pri vseh aktivnostih. Tvoje partnerstvo se bo prilagodilo okoliščinam.

SOVA:

Luna te podpira, da iz sebe potegneš vso modrost. Kaj je tisto, česar doslej nisi videl, razumel? Poglej na vse z odprtim srcem. Zastarana čustva so bila tista, ki so ti doslej ovirala jasen pogled.

ČEBELA:

Zakaj toliko časa posvečaš skupnosti, službi, prijateljem? Saj veš, da te tvoje srce vleče domov. Le tam si ti lahko res ti. Doma se regeneriraj in okrepljen svetu pojasni, kaj je prav zate in kako bo odslej.

ZMAJ ZEMLJE:

Ne počivaj na svojih zakladih. Saj veš, da nihče nič ne odnese s sabo v grob. Ne materialnih dobrin, ne svojih skritih neizraženih talentov. Deli jih s svetom, saj si jih dobil zato, da te vodijo do izpolnjenega življenja.

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

A