fbpx
Naj se spremeni v žerjavico, kar te je držalo nazaj.
Ko žerjavica dogoreva, je pravi čas, da tudi ti celiš svoje rane.

Si v tem tednu nekako razdvojen? Kot da imaš zakurjena dva ognja, pa ne veš na katerega nalagati? Ker nalagati na dva, je enostavno preveč naporno – fizično in psihično.

Vprašaj se, kateri ogenj ves čas enakomerno gori. Ta je pravi in vodi do tvoje stabilnosti. Zagotavlja ti prave temelje.

Ogenj, okoli katerega pa je vedno neke vrste drama, ni pravi zate. Včasih zažari najbolj mogočno, potem spet prihaja do prekinitev, dostikrat brez pravega razloga.

Vprašaj se, kaj je tista čustvena navezava, zaradi katere vztrajaš pri obeh ognjih. Ugasni ogenj drame in prekinitev obilja. Odžaluj v tem tednu za tem neprimernim ognjem.

Ob tem ne pozabi na velike količine vode. Ohlajaj se od zunaj in od znotraj. Če imaš možnost posedeti ob morju, se v času, ko pada mrak, zazri v gladino morja in se vprašaj: kateri ogenj me greje nežno in enakomerno?

In če posediš zunaj še malce dlje, te podpre luna s svojo modrostjo. Prišepne ti, da v tem tednu zares ali vsaj v mislih izjoči vse, kar je potrebno izjokati. Nagovori te, da si priznaj svoja najgloblja čustva in prepreke do uresničitve tvojih srčnih želja.

Če to narediš, te mesec avgust pričaka z nepričakovanimi zmagami. Stvari začneš uresničevati s takšno hitrostjo, da te nihče ne bo mogel dohajati.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

A