fbpx
Boš tudi ti med tistimi, ki se bodo razbremenili in tehtnico nagnili na stran obilja?

V tednu med julijem in avgustom je mogoča velika razbremenitev, ki tehtnico prevesi na drugo stran.

Katera so tista čustva, ki se jih še kar oklepaš in se obnašaš, kot da jim moraš nuditi večno zvestobo? Katere so tiste temne plati tvojega doma, za katere se zdi, kot da so se za vedno prilepile na tvoj hrbet?

Prav nepredelana čustva so namreč vzrok tvoje prikrite jeze, ki včasih izbruhne na povsem napačne ljudi. Zato se raje oddaljijo ob tebe, s tem pa odženeš stran tudi priložnosti, ki bi ti jih lahko ponudili.

Vprašaj se, kako lahko razrešiš stara čustva, ki ti ne služijo dobro. Morda se spomniš koga po očetovi strani družine, ki je bil v podobni situaciji in ti je lahko za navdih, kako narediti spremembo.

Avgust ponuja toliko priložnosti za obilje vseh vrst, vendar le tistim, ki bodo pustili stara čustva za sabo. Kdor bo še vedno pogreval stare bolečine, pa se bo počutil še bolj osamljenega.

Odloči se zato, na kateri strani želiš biti. Spustiti preteklost in zaživeti v obilju ali še kar hoditi ob reki nepredelanih čustev po osamljenih poteh.



Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

A