fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 31/2019 🎵🔥🎵

Pogumno zakorakaj v ta teden in naredi vse, kar je potrebno, da se tvoje življenje 100% obrne v pravo smer.

Tisti živalski vodnik, ki prvi pritegne tvoj pogled, ti prinaša sporočilo, kako naredi spremembo v tednu med julijem in avgustom.

BIK:

Na koga se zavedno ali nezavedno jeziš globoko v sebi? Kdo po mamini strani družine ti je dal za življenje popotnico, zaradi katere ne moreš biti srečen in od sebe odganjaš ljudi in priložnosti?

Napiši še v juliju pismo tej osebi, ki te je tako zaznamovala. Izlij v pismo vsa svoja čustva. Lahko ga odpošlješ, ali pa zažgeš in s tem sprostiš vso nakopičeno negativno energijo.

PES:

Katere so tiste družinske skrivnosti, ki jih prenašaš s sabo? Vedno želijo zaobljubo molka ljudje, ki vedo, da ne delajo prav in manipulirajo z drugimi.

Pogovori se z nekom. Ni ti potrebno varovati skrivnosti ljudi, ki druge vključujejo v svoje manipulacije samo zato, da je njim lažje.

STRŽEK:

Nič ti ni potrebno storiti. Le zaupaj Življenju. Zate ima pripravljene scenarije, ki si jih sam niti zamisliti ne moreš.

V tem tednu dobiš posebno sporočilo. Pazi, da ga ne spregledaš. Tudi če bo šlo za povsem vsakdanje besede, bodo imele zate velik pomen.

LOSOS:

Nameni vikend temu, da se vrneš v primarno družino. Če je le mogoče, odidi tja, kjer je bil tvoj dom v času tvojih največjih preizkušenj.

Namen tega obiska je, da pokažeš svojo polno moč in kot odrasla oseba izbrišeš energijske zapise otroštva.



Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

A