fbpx
Na polno novostim naproti…

Ta teden pa nas nagovarja, da gremo na polno na vseh področjih življenja. Zato se ne obremenjuj s tem, kaj naj bi bilo prav. Kar ti pride na misel, uresniči.

Ne glej na letni čas. Če se ti zdi, da je potrebno speljati stvari, ki jih ponavadi delaš pozimi, se ne oziraj na to in jih čimprej spelji. Letošnje leto se še posebej hitro vrti. Zagrabi torej priložnosti takoj, ko se pokažejo.

Pokaži tudi ti vso svojo veličino. Ne oziraj se na to, kakšen si bil prej.  Skozi novosti pokaži ljudem svoj pravi jaz, ki se je skristaliziral skozi prečiščevanje preteklih mesecev.

Tudi odnosi z najbližjimi naj te ne ovirajo pri tem, da se pokažeš svetu. Morda pa je prav v odnosih čas, da jih spremeniš v bolj formalno obliko in s tem oznaniš celemu svetu (poroka, podpis pogodbe,…).

Tvoja duša te bo vodila, da se bo vse uresničevalo gladko in sproščeno, brez kakršnihkoli čustvenih napetosti. Vse se seveda ne bo uredilo čez noč, ampak pomembno je, da so napetosti popustile in lahko začneš uresničevati nove načrte. Nekatere stvari so uresničljive takoj, druge pa bodo dozorele čez svoj proces do pomladi.



Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

A