fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 32/2019 🎵🔥🎵

Tista karta, ki prva pritegne tvoj pogled, ti prinaša sporočilo tega tedna…

LOSOS:

Premisli, kaj v tvojem otroštvu ni bilo dobro in se na tak ali drugačen način še kar ponavlja v tvoji odrasli dobi. Morda so to občutki / vzorci obnašanja, ki jih zdaj doživljaš z ljudmi, ki sploh niso iz tvoje družine.

V teh dneh je veliko lažje kot ponavadi ozavestiti te stvari in se jih razbremeniti. Tudi če so teme težke, pogovor kar steče. Pogovori se torej z vsemi, s katerimi se moraš pogovoriti, ali vsaj zelo iskreno s samim seboj.



MERJASEC:

Saj veš, kaj moraš uresničiti. Zato le pogumno v akcijo in ne odnehaj, dokler ne prideš do cilja. Tvoje izkušnje ti bodo pomagale, da preskočiš vse ovire, ki ti pridejo na pot.

Oznani svetu, da je zdaj tvoj trenutek in da ne misliš odnehati, dokler ne prideš do cilja. Kadar bo preveč naporno, pa si le vzemi trenutek za regeneracijo in sprostitev. Obdaj se z nežnostjo in mehkobo, ki ti povrneta moč, da lahko svoje namere izpelješ do konca.



VOLK:

Čas je, da stopiš na samostojno pot. Včasih se zdi, da je lažje, če drugi ljudje uredijo stvari namesto nas. Pri tem pa je pomanjkljivost, da začnemo svoje življenje živeti preveč v njihovi energiji namesto v svoji.

Odloči se zato, da vse pomembne stvari začneš urejati sam. S tem povečaš kontrolo nad svojim življenjem in si povečaš svojo energijo. Negotovosti in razvade pa jeseni odpadejo kot listje z dreves…



PRAZNA KARTA:

Novi začetki. Takšni, kot jih določiš ti.



Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

A