fbpx
Z luno se bo vse polnilo proti vrhu. Ko se začne zlivati čez rob, pa boš moral odreagirati…

Do četrtka se bo luna polnila. V času polne lune se zazri vase in v svojo družino. To bo prav na Marijin dan in Marija je bila od nekdaj zavetnica otrok in družin. Koliko priprošenj je bilo na njo naslovljenih samo na Brezjah.  Ko je družina v stiski, se na njo obračajo uradno verni in neverni ljudje.

Vprašaj se zato v teh dneh tudi ti, kako je tvoji sedanji družini lahko še boljše. Kako si ti lahko še bolj tak, kot si želiš biti, ne glede na tvojo preteklost in vzorce obnašanja, ki si jih dobil v svoji primarni družini.

Nekaj se bo poslovilo, saj je čas, da postane preteklost. Napredek žal ni mogoč, če nekaterih stvari ne pustimo za sabo. Bolj, ko se boš oklepal stvari, ki so že preživete, bolj burno bo proti koncu tedna.

Lahko besniš in noriš, ampak toka dogodkov se ne bo dalo ustaviti. Kar je pripravljeno na premik, se bo začelo pač premikati. Lažje ti bo, če se prepustiš toku.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

A