fbpx
Svojim najbližjim prijazno krij hrbet.
Prepusti se novostim na vseh področjih.

Ta teden lahko s tem, da si prijazno v ozadju, veliko pripomoreš k uspehu svojih najbližjih. Tvoja veličina ne bo zato nič manjša. Prav nasprotno, prav zaradi tvoje umirjenosti in notranje moči se bodo počutili varne za soočenje s kakršnimkoli izzivom.

Poletje je naznanilo kar nekaj novosti in čas je, da pogumno zakorakaš proti njim. Pripravljen si. Notranja modrost te bo vodila, da se obraniš pred vsem, kar bi ti želelo prekrižati pot. Ovire se bodo odmikale same od sebe, ko boš pokončno zravnan hodil po svoji poti.

Ne skrivaj več svojih sposobnosti in zakladov. Zdaj se živi, zato naredi premik na vseh področjih, kjer si se doslej držal nazaj.

Če boš ob spremembah potreboval podporo, da lažje zadihaš s polnimi pljuči, pojdi v gozd. Stopi na mah, da dobiš potrebno mehkobo za elegantne nove korake. Primi v roke praprot, da zaščiti vse kar ustvariš z njimi. Tvoj pogled pa naj se usmeri k pokošeni travi, ki vabi k umirjeni jesenski rasti.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

A