fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 34/2019 🎵🔥🎵

Tisti živalski vodnik, ki prvi pritegne tvoj pogled, ti prinaša sporočilo tega tedna, ko nihamo med vročino in ohladitvijo.

ZMAJ OGNJA:

Povej, kar je potrebno povedati, kajti le tako se tvoje spremembe lahko začnejo. Ne zadržuj jeze, naj pride na plano. Saj ni potrebno, da vso jezo streseš na ljudi – spravi jo iz sebe s hojo, udarci po kakšnem predmetu ali čim drugim, kamor jo lahko kanaliziraš.

ŽABA:

Vidiš, da je svet lahko prijazen s tabo, pa se včasih še kar zatikaš v starih čustvih. Nagajajo ti vzorci po očetovi strani družine. Zavestno se odloči, da je bilo tega dovolj in spremeni načine obnašanja. Kar naenkrat bo življenje postalo bolj lahkotno.

PES:

Zavaruj svoje bližnje. Zdaj je čas, ko potrebujejo tvojo podporo, ne glede na to, s kakšnimi izzivi se soočajo. Zavaruj pa tudi vse ostalo, do česar gojiš svoja čustva. Ni potrebno vsega razkrivati svetu. Kar je tvoja intima, naj še naprej ostane samo tvoje.

OREL:

Nič več se ne obiraj. Zagrabi svojo priložnost. Usmeri se k jasnim ciljem. Sodeluj v projektih, kjer je le en odločevalec. Če sta v ozadju 2 osebi ali 2 varianti, boš porabil preveč energije. Ohrani svoj občutek svobode, ki se bo močno okrepil, ko uresničiš tretji zadani cilj.



Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

A