fbpx

Ocenjujte ljudi po njihovih dejanjih.
Razbremenite se vseh težkih čustvenih navezav.

Teden prepletanja enega z drugim je pred nami. Počasi se vsi vračamo z dopustov in pred septembrom se mora še marsikaj izkristalizirati, da bodo mogoči neobremenjeni novi začetki.

Močna čustva znajo priti na plano. Ampak ravno takrat stopite korak nazaj in povsem realno poglejte na osebo, ki v vas zbuja močna čustva.

Kakšen je pravi obraz te osebe? Kako bi ocenili njena / njegova dejanja, če izklopite vsa čustva? Ne ozirajte se na nevidne povezave. Zberite vso moč in se na vsako dejanje odzovite z močno energijo razuma.

Tisto, kar se vam zdi morda skrivnostno privlačno, je v resnici le ena velika manipulacija. Če vam nekdo ne more pokazati svojega pravega obraza, boste z njim samo izgubljali energijo in si slabšali svoje možnosti za nove neobremenjene začetke.

Fokus na osebo, ki v vas sproža težka čustva, vas samo vleče v globino in oddaljuje z vaše prave poti.

Vzemite si zato za svete svoje nove priložnosti, dajte jim možnost, da se razrastejo s povsem svežo energijo. Izvijte se iz objema vsega, kar vas zadržuje v starih energijah.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A