fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 35/2019 🎵🔥🎵

Tisti živalski vodnik, ki prvi pritegne tvoj pogled, ti prinaša sporočilo tega tedna, v katerem se ekspresno približujemo septembru.

ČEBELA:

Kaj te zadržuje, da bi si ustvaril miren in topel dom? Nisi v tem vročem soncu že malce utrujen od razdajanja vse naokoli?

Zavita je še tvoja pot do umiritve v toplini doma. Na poti do tega pa moška oseba, s katero se boš moral soočiti. Postaviti meje. Odločno povedati, da se ne greš več igre po starem.

Prenehaj se skrivati za oklep. Izpostavi se. Povej, kako bo odslej. Če soočenje ne bo uspešno, bo to znak za odhod. V takem primeru razpri krila in odleti drugam.

SVINJA:

Zate je čas obilja, ki ga radodarno deli z drugimi, še posebej z mlajšimi od sebe. Del tvojega poslanstva je prav v tem, da mlajšim od sebe pomagaš na njihovi poti.

Vprašaj se zato, komu bi lahko bil mentor. Izberi si 7 mladih ljudi in jih neopazno vodi. Z zgledom, spodbudno besedo ali direktnim nasvetom, kadar presodiš, da bo naletel na plodna tla.

Ko boš videl njihov razvoj in doprinos svetu, boš tudi ti zadovoljen, da si bil nekoč del njihove zgodbe.  Ne podcenjuj svoje vloge. Včasih je nekomu velikanska spodbuda že podarjena čokolada z lešniki.



Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

A