fbpx

Kateri otroški talenti in radosti so lahko tvoj navdih?

Teden novih začetkov! Zato le pogumno zaplavaj proti izvoru vseh težav. Ugotovil boš, da si močnejši, kot si misliš. Ko pokažeš kdo si, se ovire in strahovi umikajo drug za drugim. Kar naenkrat zaplavaš s tokom.

Spomini na otroštvo naj ti bodo predvsem navdih za razvijanje tvojih talentov in spodbuda za iskanje radosti v življenju. Kaj so tiste malenkosti, ob katerih se lahko počutiš nadvse domače?

Zdaj je pravi čas za nove priložnosti. Pazi le, da jih ne iščeš vpet v stare vzorce razmišljanja. Dovoli si, da te vodi srce, ki ti bo začelo hitreje utripati ob pravih priložnostih in malce zastalo kadar boš moral biti previden.

V enem mesecu lahko postaviš temelje za vse, kar se bo odvijalo do naslednjega poletja. Za to pa se že splača zavihati rokave in prisluhniti utripu svojega srca, kajne?


Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A