fbpx
9/9 => Nasmehni se življenju 🙂

Radosten teden je pred tabo… če si le dovoliš… prepusti se življenju…

Teden se začenja s prav posebnim portalom 9/9, ko te lahko tvoja duša popelje na močno popotovanje proti sebi, če si le dovoliš. No, tvoja duša bo vztrajala v vsakem primeru, tudi če se je ne zavedaš. Zato nima smisla, da vztrajaš pri opravljanju stvari na star način.

Čimbolj opusti kontrolo nad vsemi področji. Dovoli si, da ti življenje samo, s svojimi okoliščinami, ki jih nimaš tako močno pod nadzorom, pokaže poti, o katerih niti premišljeval nisi.

Posebej močno bodi pozoren na sporočila, ki jih dobiš tako mimogrede iz elektronskih naprav, še posebej iz televizije. Naj te vodi kar slišiš in ne slika. Včasih lahko samo en stavek v kakšnem filmu ali pesmi poda toliko odgovorov, za katere niti vprašali nismo.

Luna se bo skozi teden debelila in tudi tvoje obilje se lahko krepi, če se prepustiš. Opravljaj zato vse svoje obveznosti sproti, vendar brez napora in stresa. Zagotovi pa si tudi aktivnosti, ki v tebi povečujejo veselje do življenja in vse se bo lažje in hitreje speljevalo.

V tem tednu nas močno podpira tudi voda. Pomaga, da vse raste, bolečine pa se sproti izpirajo. Zato si ne dovoli pokvariti razpoloženja, če te najde kakšen nepredviden naliv. Raje kot otrok nastavi svoj obraz in lase in se nasmehni življenju.



Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A