fbpx
Nepredvidljiv teden.
Jasna sporočila, ki ne bodo puščala nobenega dvoma.

Teden presenečenj je pred nami.

Bum, tresk. Marsikaj se zna še raztreščiti ta teden. Vse z namenom, da se prevetri ozračje in ustvari možnosti za novo. Tisto pravo.

Kdor je že na pravi poti, ga bo razveselil kak čudež. Vsi, ki so vse preveč oddaljeni od svojih dušnih poti, pa lahko doživijo kakšno posredovanje, ki jim ne bo ravno všeč. Vse z namenom, da se izkristalizirajo naše prave poti.

Sporočila, ki nas bodo usmerjala, bodo preprosta in zelo jasna. Nobenih dvomov ne bodo puščala. Enostavno se nihče ne bo mogel več delati, da jih ne razume. Slepiti samega sebe.

Prepusti se zato. Če bi vedel, kakšne nagrade te čakajo na koncu tega procesa, ga nikoli več ne bi oviral. Čas je, da izstopiš iz cone udobja. Na vseh področjih. Ne zahtevaj vnaprej obljube nagrad, ker pridejo same od sebe, ko najmanj pričakuješ.



Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A