fbpx
Uredi vse, kar ti zagotavlja stabilne temelje.
Bodi racionalen – ne prepuščaj se čustvom in odnosom.

Kaj res že skačemo v oktober? Hitro se bo tole leto odvrtelo do konca… Prav res ni pravi čas za lenarjenje. Treba je urediti čimveč stvari, da si zagotovimo trdne temelje in prosto pot za naprej.

Ne dovoli, da ti obležijo stvari, ki jih ne maraš delati. Če se kopičijo in te ves čas opominjajo na to, kar nimaš zaključeno, za njih izgubljaš preveč energije. Zato jih čimprej opravi. Še posebej vse, kar se nanaša na dokumentacijo in organiziranje tvojega časa. Naj se čimprej vzpostavi učinkovita rutina za vsakdanje stvari, da se boš lahko potem fokusiral na res pomembne stvari.

Postavljajo se namreč temelji za delo vse do konca pomladi, zato si vzpostavi okoliščine, kot jih potrebuješ. Ne zatekaj se na kavč samo zato, ker zunaj postaja mrzlo. Toliko stvari je še potrebno postoriti v tem mesecu. Kajti kasneje bo težje. Zato izkoristi ta mesec, da na polno postaviš vse, kar te srčno veseli.

Naj te odnosi ne ovirajo pri tem, da počneš, kar si želiš. Presliši, kar imajo drugi za povedati, če te niso sposobni podpreti. Prav ljudje, ki ti največ pomenijo, te namreč lahko ta teden speljejo na tanek led. Do cilja sicer vodi več poti, ampak vse tiste, ki so prepredene s težkimi čustvi preteklosti, so počasne. In kdor ne bo oktobra izkoristil za močan odriv, bo do konca leta stopical na mestu ter obtičal v čustvenih stanjih, ki ne omogočajo napredka.

Če ti ni čisto jasno, kaj naj bi počel v prihodnosti, pridi v torek na meditacijo na temo vizija. Bobni ti bodo med meditacijo pomagali, da od tebe odpadejo blokade tvoje vizije. Več o meditaciji si preberi s klikom na spodnji gumb:

Če se težko spraviš iz svojih čustev, ki se po počitnicah samo še bolj kopičijo, pa pridi v četrtek na zvočno kopel, na kateri bodo kristalne sklede odvrtinčile tvoja čustva in jih s pomočjo kimbale umirile. Klikni za opis zvočne kopeli:

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A