fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 40/2019 🎵🔥🎵

Tisti živalski vodnik, ki prvi pritegne tvoj pogled, ti prinaša sporočilo tega tedna, v katerem nas čaka preskok v oktober… Mačka, ujeta med dve ptici…

ŽERJAV:

Vzemi si več časa zase. Le v samoti lahko pride povsem do izraza tvoja prava narava brez zunanjih vplivov. Tako boš lažje našel odgovore na to, kaj je zares pomembno in tudi na to, s kakšnimi ljudmi se želiš v resnici družiti.

MAČKA:

Preveč se prepuščaš čustvom. Ljudje se kar ustrašijo tvojih čustvenih stanj in agresije, ki izhaja iz njih. Tudi če vse skupaj prikrivaš, ljudje začutijo, kaj je zadaj in se umaknejo za korak nazaj. Najbrž na kratki rok dostikrat celo dobiš, kar si izboriš, vendar ti to ne zagotavlja dolgotrajne sreče.

STRŽEK:

Zate je pomembno, da ustvariš trdne temelje. Da zaščitiš vse, kar si že ustvaril. Postavljaš temelje zase in za svoje potomce, zato ne popuščaj. V tem tednu se namreč lahko zgodi, da se prekinejo okoliščine – odnosi ali druge stvari, ki zate niso dobre. Zato samo sprejmi vse, kar se bo dogajalo.



Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

A