fbpx
Zaupaj si. Veš, kaj je pravo zate.
Postavi trdne temelje.

Teden, ki nas bo popeljal proti polni luni, je poln modrosti in možnosti za duhovne povezave in ozaveščanje poslanstva. Pa ne le to, dejansko so možnosti za neverjetne premike vseh, ki bodo hodili po poteh svoje duše.

Malo skrivnostnosti sicer ne bo škodilo. Budno glej, komu lahko razkriješ svoje namene in komu ne. Vse ideje, ki še niso povsem zrele za izvedbo, zaenkrat raje zaščiti, da ti jih ne spelje kdo drug.

V tem tednu se namreč še vedno postavljajo močni temelji, ki bodo podlaga do konca leta in osnova za nadgradnjo v naslednjem letu.

Ko se luna debeli, se močno povečujejo tudi tvoji uvidi glede vsega, kar je pravo zate. Začni z vsemi aktivnostmi, za katere čutiš, da so potrebne za dosego tvojih ciljev.

Nikogar ne poslušaj. Še posebej presliši vse »dobronamerne« nasvete ljudi, ki sploh ne razumejo stvari, ki jih delaš.

Bolj ko boš usmerjen k uresničevanju svojih vizij, bolj se bodo čudežno odmikale okoliščine, ki so te doslej zaustavljale. Lahko se preneha tudi kak odnos, vendar se ob tem ne zadržuj v žalosti. Vse, kar ni dobro zate, odhaja z namenom, da se naredi prostor novemu.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A