fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 41/2019 🎵🔥🎵

Tale teden pa bo poln presenečenj. Luna se polni, ostali planeti divjajo in tokrat ne moreš izbrati drugega, kot eno samo karto. Karto zajca, ki ti sporoča:

Vrednote, vrednote, vrednote… Kaj je tebi sveto? Ne poslušaj drugih ljudi. Odločaj se po srcu. Ne čakaj, da se kar nekaj zgodi. Začni z aktivnostmi in poskrbi, da se vse začne odvijati kot ti želiš.

Če rabiš podporo, poglej v luno in ji zaupaj, da te bo vodila tja, kamor ti je namenjeno. Vsak dan bolj bo polna in vsak dan bolj otipljive so lahko tudi tvoje želje. Konec tedna pa si le poglej njen nasmeh. 🙂

Za oporo si lahko v mislih pokličeš tudi zajčka. Še posebej v primeru, da te pri tvojem napredku zavirajo odnosi. Nekateri bomo danes meditirali z njim na temo odnosov in tudi ti se lahko doma priključiš na to energijo, če želiš. Da pa si še bolj močno zakodiraš svoje cilje, jih v tem tednu ubesedi. Napiši.

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

A