fbpx
Stopaj naprej, tudi če tvoji cilji niso čisto jasni.
Ne dovoli, da ti drugi zbujajo strahove ali slabo vest.

Postavi se zase in za svoja prepričanja. Tudi to je del procesa zdravljenja, ki ti da moč za še bolj trdne korake naprej.

Tudi če se ti zdi, da je povsod okoli tebe megla in ne veš kam vodi tvoja pot, stopaj naprej. Ne moreš narediti napačnih korakov, če hodiš po svoji srčni poti. Tudi če drugi na njej vidijo cel kup nevarnosti, jim boš ti kos.

To stopanje naprej pa pomeni tudi razhod s kakšno osebo. Opazuj odnose, pri katerih je pod vplivom polne lune prišlo do napetosti. Naj te tvoji družinski vzorci in čustva preteklosti ne držijo v odnosih, v katerih se druga oseba v življenju ne želi premakniti naprej.

Nisi dolžen polagati računov ljudem, ki se želijo na vsak način oviti okoli tebe. Še posebej ženske so s svojimi manipulacijami mojstrice tega.

Poskrbi zato za novosti in razvijanje področij, ki so ti sveta. Močno se odrini v višave, bodi aktiven in ko bo tvoje delo opravljeno, bo govorilo samo zase.

Narava te lahko močno podpre, da ohranjaš svojo energijo. Lahko ti pomaga, da se zaščitiš pred ljudmi, ki ti jemljejo pogum in vero vase.

Mah, bršljan in kamni ti v tem tednu lahko nudijo vse , kar potrebuješ – mehkobo, zaščito in trdnost. Sprehod v naravi ti bo koristil na način, da teh stvari ne boš iskal pri drugih ljudeh.



Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A