fbpx
Ob večerih sprejmi vse pomembne odločitve.
Ko pride dan, pa se na polno podaj v uresničevanje.

Ta teden je mogoče speljati še vse res pomembne stvari. Nastaviti vsaj začetke, ki se jih do konca leta izpili. Pol naslednjega tedna bo prazničnega, s prazniki pa se začne tudi par tedensko obdobje, ko se bo marsikaj rado zakompliciralo.

Fokusiraj se zato ta teden na tisto, kar je res pomembno. Vse ostalo je odvečno izgubljanje energije in časa. Ko zagledaš  svojo priložnost, jo zagrabi z vsemi močmi.

Vodila te bo notranja modrost. Zato se za vsako stvar odločaj ob večernem pogovoru s samim seboj. Zdaj res ni časa, da bi druge ljudi spraševal za mnenje. Na vsako priložnost se bo namreč potrebno ekspresno in dostojanstveno odzvati.

Zavedaj pa se, da priložnosti ne bodo same od sebe potrkale na vrata, temveč moraš izven vsakodnevne rutine. Budno opazuj vse, kar pritegne tvojo pozornost in takoj odreagiraj. Urediš lahko namreč marsikatero stvar, ki bo sicer nerešena obtičala za celo zimo.



Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A