fbpx
1. Zaključevanje. Stopanje proti novemu. Meglena pot.
2. Mirne dni izkoristi za povezavo s samim seboj.

Ta teden se energijsko deli na 2 dela:

1. ponedeljek-sreda:

Malce megleni dnevi za partnerske odnose. Še posebej, če je ena oseba v paru pripravljena na nove korake, druga pa ne.

Možno je, da tisti, ki je pripravljen na novo pot, odleti z novo jato. Če iz ljubezni in navezanosti vztraja pri starem, ga namreč čaka trnova pot ob partnerju, ki ne more preseči svojih starih vzorcev in čustvenih stanj.

Veliko bo razhodov. Zaključevanj. Pospremljenih s težkimi čustvi, saj se bodo trgale dolgoletne navezave. Na ljudi, prostore, predmete.

Zaključevanja pa niso nekaj slabega. Omogočajo izstop iz cone udobja in naredijo prostor novemu. Prvi dnevi tedna so namreč kot nalašč za kraljevsko odpiranje novim priložnostim.

Tudi če te bo vreme vleklo k lenarjenju, je prav zdaj pravi čas, da zagrabiš nove priložnosti. Že samo s tem, da se pojaviš na novih krajih, si odpiraš možnosti za nove priložnosti.

2. četrtek-nedelja:

V miru praznikov se prepusti svoji duši. Dovoli si začutiti, kaj ti je res pomembno in kako želiš nadaljevati svojo pot. Klici duše bodo pri vseh močni. Kdor se ne bo želel odzvati, ga čaka težja pot, polna preizkušenj.

Pomembno bo pokazati zvestobo vsemu, kar ti je sveto. Obraniti kar je potrebno, tudi če se bodo ob tem sprožala močna čustva. Nagrade bodo namreč velike. Podpora pa od tam, kjer je sploh ne pričakuješ.



Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A