fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 44/2019 🎵🔥🎵

Tisti živalski vodnik, ki prvi pritegne tvoj pogled, ti prinaša sporočilo tega tedna.

KOŠUTA:

Razcepljen si na dve strani. Odloči se po svojem srcu in duši. V miru praznikov, ko najdeš močnejši stik sam s seboj, sprejmi pravo odločitev. Načrtno si vzemi čas za sprostitev v samoti  – meditiraj, pojdi v naravo, poslušaj nežno glasbo. Nevidno vodstvo ti bo v samoti pokazalo pravo pot.

KONJ:

Poženi se v dir. Vse poti so ti odprte in vse se bo speljevalo lahkotno in elegantno. Kadar ti bodo malo padle fizične moči, si lahko energijo dvigneš s pomočjo kristalov, ki bodo uravnovešali tvojo energijo. Tudi čaji in zdravilna zelišča podprejo tvojo odpornost v dneh, ko se vreme ohlaja.

KOS:

Tvoja duhovna povezava je močna in v dneh, ko se povezujemo s predniki, se bo še okrepila. Svoje uvide pa bi moral prizemljiti, jih deliti s svetom. Znanja in sposobnosti, ki jih odkrivaš v sebi, ti nič ne koristijo, če jih skrivaš le zase. Ne predajaj se sanjarjenju, temveč realiziraj.

STRŽEK:

V teh dneh dobiš sporočilo, ki ti bo pomagalo pretrgati s preteklostjo. Prišlo pa bo od nekje, kjer ga ne pričakuješ. Zato budno spremljaj vse, kar se dogaja okoli tebe. V tem tednu lahko transformiraš stvari, ki so se vlekle leta dolgo. Zaključiš in začneš povsem na novo, svobodno.



Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

A