fbpx
Sledi sporočilom svoje duše.
Vzpostavi v sebi novo energijo.

Sporočila tvoje duše so glasna. Kot da jih vidiš in slišiš, kamorkoli se obrneš. Ne dovoli, da jih drugi ljudje preglasijo. Ne dovoli več, da kdorkoli manipulira s tabo ali te skuša prikleniti nase.

Zdaj je čas zdravljenja. Čas, ko se zazreš v svojo notranjost. Ozavestiš in si priznaš vse resnice. Potem pa pretrgaš vse navezave, ki te ovirajo.

Marsikomu boš ob tem moral predati sporočilo, ki mu ne bo všeč. Tebe pa bo vse, kar bo izrečeno, zelo razbremenilo. Pot, ki se ti s tem odpre, bo lahkotna in polna nagrad.

Tudi če se boš počutil malce osamljenega, pazi s kom se zapletaš. Ne ponavljaj starih lekcij. Ne zapletaj se z ljudmi, pri katerih čutiš, da ne položijo vseh kart na mizo. Le kdor ti v celoti pokaže svoj obraz, naj bo vreden tvojega zaupanja.

Včasih je najpomembnejše, da najprej okusiš malce svobode in vzpostaviš v sebi novo energijo. Šele potem se začnejo spontano dogajati povezave z bolj primernimi ljudmi.

Lahko se mi pridružiš na katerem od dogodkov, ki ti bodo pomagali pri postavljanju nove energije. Klikni na gumb, da vidiš, kaj bi bilo primerno zate…


Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A