fbpx
Ne bo več mogoče vztrajati na pogorišču nerazrešenih zadev, ki ti vzbujajo močna čustva.

V tednu, ki se začenja s prav posebnim portalom 11-11 se odpirajo možnosti za napredek. Vendar le tistim, ki so že pustili za seboj, kar ni za njih. Umirjenost, pozitivne misli in fokus na ustvarjanje so predpogoj.

Poglej zato na vse stvari iz višje perspektive, brez vpletanja čustev. Poglej iz te višje perspektive tudi sebe v vseh situacijah, v katerih ti zelo močno začnejo naraščati čustva, še posebej tista, ki jih potem potlačiš vase.

Obljubi si, da boš razrešil vse te situacije, saj te tlačenje čustev ne bo nikamor pripeljalo. No, vsaj v lepo življenje ne. Postaneš samo napadalen na različne načine in te ljudje ne morejo več prenašati.

Razreševanje teh situacij bo morda malce divje in vsekakor čustveno naporno, pa vendar se izplača. Obdobje pred nami je namreč zelo naklonjeno prav temu. Še posebej zaključevanju karmičnih odnosov.

Nagrade, ki pridejo, če zagrizeš v to, bodo velike. Tvoj mir in mir tvojih najbližjih. Rane se bodo zacelile v miru doma in do spomladi se s ponosom pokažeš svetu v vsem svojem sijaju.

Če se odločiš, da ne boš razrešil stvari, ki so v zraku, pa boš ti postal lahek plen tistega, ki bo ves svoj fokus usmeril vate in v trenutku vzel kar hoče.

Zato se ne izogibaj neprijetnim situacijam. Ni nujno, da bo potrebno soočenje. Morda bo dovolj že to, da pošlješ sporočilo. Glavna je tvoja namera, da enkrat za vselej zaključiš tisto, kar ruši tvoj mir.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A