fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 46/2019 🎵🔥🎵

Tisti živalski vodnik, ki prvi pritegne tvoj pogled, ti prinaša sporočilo tega tedna.

SOKOL:

Spravi iz sebe vso jezo, ki jo stresaš na napačne ljudi. To boš najlažje naredil tako, da iz višje perspektive, povsem brez čustev, pogledaš na odnose, ki v tebi sprožajo največ čustev. Potem pa narediš ustrezne korake za razrešitev.

ŽABA:

Čas je, da izstopiš iz težkih čustev in začneš bolj uživati v življenju. Če moraš še kaj predelati, se odpravi v naravo ali se odloči za kakšno zdravilno energijsko tehniko, potem pa pusti preteklost za sabo in se bolj prepusti trenutku.

KOS:

Poveži se še bolj s svojo dušo. Ko bodo snežinke padale z neba, boš zelo hvaležen za vse, kar v tem obdobju narediš za svojo osebnostno rast in to, da se bolj povežeš s samim seboj.

BIK:

Nehaj se že jeziti na ljudi, ki so se v življenju znali premakniti naprej. Raje se vprašaj, kaj tebe zadržuje, da ne moreš narediti ustreznih premikov. Vprašaj se, katera obnašanja po mamini strani družine so se tako močno vnesla v tvojo podzavest, da te ovirajo pri tvojem življenju in napredku.

MERJASEC:

Vse želiš delati po starem, v življenju pa se vse spreminja. Če si zadovoljen z vsem kot je, pač vztrajaj v svojih navadah. Če pa imaš po drugi strani že načeto samopodobo, se vprašaj, ali tvoje navade res sodijo v čas in okolje, v katerem živiš.

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

A