fbpx
Premiki v skladu z notranjo modrostjo.
Zaščiti vse, kar ti je sveto.

Pred nami je teden premikov. Vse, kar je v zadnjem času stalo, se bo končno lahko začelo premikati naprej. Kljub temu pa pazi, da ne pobezljaš.

Prav zdaj, ko se ponovno odpirajo možnosti za premike, spremembe, nove aktivnosti, je še toliko bolj pomembno, kam se usmeriš.

Obeta se kar nekaj odločanja, v katero smer se obrniti. Pazi, da te bo pri vseh odločitvah vodila notranja modrost. Kjerkoli boš začutil malce nelagodja, se obrni stan, kajti tisto zate ni prava izbira.

Ne obremenjuj se, če ni vse znano, če ne razumeš vseh vidikov svojih izbir. Stvari bodo zelo hitro dozorele in pokazale svojo globino.

Ključ do vsega je v tvojih rokah, zato ne odlašaj z aktivnostmi. Pripravi pa se na to, da vsem ne bo všeč, kar delaš. Že vnaprej zato premisli, kako zaščititi vse, kar ustvarjaš. Že samo to, da boš pripravljen odbiti vse napade, bo marsikoga odvrnilo, da bi se spravljal nate.



Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A