fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 47/2019 🎵🔥🎵

Tisti živalski vodnik, ki prvi pritegne tvoj pogled, ti prinaša sporočilo tega tedna.

JELEN:

Čas je za novosti. Ponosno se pokaži svetu. Izvajaj vse aktivnosti zelo fokusirano in usmerjeno proti cilju. Uporabljaj vse čute, da se sproti prilagajaš novostim.

Okolica mogoče še ni dojela, da si se močno spremenil in dozorel. Mogoče bo treba v kakšnem trenutku malce bolj ostro pokazati, da s teboj ni več šale.

BIK:

Vnesi več pozitivne strasti v vse, kar delaš, saj sicer sproti pokvariš vse, kar ustvariš. Še posebej jeza lahko odžene od tebe ljudi, s katerimi bi lahko dobro sodeloval.

Ključ do uspeha je zate doseganje ciljev s pomočjo srčne energije in resnične predanosti. Zavira pa te, če se preveč ukvarjaš z drugimi ljudmi, še posebej če gojiš ljubosumje.

MAČKA:

Preveč si agresiven in s tem odganjaš ljudi od sebe. Tudi če je tvoja agresija prikrita, jo ljudje zaznavajo na podzavestnem nivoju. Sooči se zato s svojimi občutki, tudi tistimi potlačenimi, in jih pozdravi.

Tvoje možnosti so neskončne, vendar moraš najprej ukrotiti samega sebe. Pomlad ti prinese velik razcvet, še se odločiš čez zimo postaviti trdne temelje.

VOLK:

Stopaj po svoji poti in se ne obremenjuj s tem, ali ti v tem trenutku kdo želi slediti. Dejansko bi ti drugi ljudje samo jemali energijo in prepotreben fokus.

Že zgodaj spomladi bo zate vse lahkotno, izkušnje trenutnega obdobja pa te bodo močno podpirale. Trenutno samo odpri oči in uporabljaj vse instinkte, da v vsakem trenutku pravilno odreagiraš.

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵