fbpx
Intuicijo na plano! Vsem odstrani maske z obraza…
Razvajaj svojo sorodno dušo.

Pred nami je teden, v katerem boš moral pokazati vso odločnost in intuicijo. Zahtevati, da se ti drugi ljudje pokažejo brez mask, da v celoti razkrijejo svoj pravi obraz.

Čas je, da razkrinkaš vse, ki se ovijajo okoli tebe, te dušijo ali manipulirajo s teboj. Vsi takšni ljudje te namreč oddaljujejo od tvojega fokusa in obkrožen z njimi ne moreš doseči tistega, kar si v resnici želiš.

Intuicija nam bo ta teden vsem delovala na polno. Prazna luna bo vse še spotencirala na način, kot se ponavadi ne dogaja v dneh, ko izgine iz našega vidnega polja.

Zato zravnaj hrbtenico, dvigni glavo visoko v zrak in zaupaj vedno znova prvi misli, ki prileti, ko si soočen z nekim človekom ali okoliščino. Verjemi si, da je prva misel prava in je ne zatri z razumskimi argumenti.

Kdor se ti bo ob taki drži in načinu reagiranja začel izmikati, pač ni pravi človek zate. Vsi, ki skrivajo pravi obraz, se bodo namreč ustrašili tvojega izostrenega zaznavanja in začeli še bolj prikrivati stvari.

Ta teden pa s prav posebno nežnostjo poglej na svoje sorodne duše, še posebej na tisto, s katero imaš najbolj intimen odnos.

Zahvali se v srcu in tudi s kakšnim ljubečim dejanjem vsem tistim, ki te vedno podpirajo, ko si utiraš svojo pot in biješ svoje bitke. Prav ti ljudje se morajo namreč dostikrat umakniti v ozadje, da tebi uspeva.

Stopi zato v mesec december z veliko mero ljubezni do svojih najdražjih in jim to tudi pokaži. Obdari jih, da bo to mesec poln čudežev. Daj jim darilo, ob katerem bo zaigralo njihovo srce. Takšno, ob katerem bodo vedeli, kako dragoceni so zate.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.