fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 48/2019 🎵🔥🎵

Tisti živalski vodnik, ki prvi pritegne tvoj pogled, ti prinaša sporočilo tega tedna.

TJULENJ:

Globoko v srcu še vedno žaluješ. Saj ti ni treba pozabiti na vse, kar je bilo. Kljub temu pa je že čas, da narediš kak korak naprej. Včasih je potrebno tudi načrtno vnesti v življenje več veselja, če želimo polno živeti.

Toliko možnosti je pred teboj, pa vendar si ti edina oseba, ki te lahko popelje do njih. Saj veš, kaj pravijo o nagradah na koncu mavrice… dovoli si vstopiti v svet svoje mavrice.

BIK:

Neskončne možnosti so pred teboj, ker si si dovolil stopiti v svojo polno energijo in zrelo pogledati na življenje. Kar ponosno stopaj po svoji poti, zaslužiš si to.

Dobro poskrbi za svoje telo, da tudi pomlad pričakaš poln energije. Jagodičevje ti bo pomagalo pri tem. Če pa nisi ravno prijatelj gozdnih sadežev, poskrbi, da na drug način v svoje telo vneseš dovolj antioksidantov in C vitamina.

LISICA:

Uporabi vse svoje instinkte, čeprav te bodo nekateri ljudje želeli na vsak način prepričati, da te občutek vara. Ne dovoli si stopiti na tanek led.

Nežnost in ženska energija sta tisti, ki te v tem tednu lahko še posebej močno podpreta. Verjemi, da se v ozadju pripravljajo zelo dobre rešitve, ki pa jih v tem trenutku še ne moreš videti.

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵