fbpx
Vpogled vase in svojo notranjo modrost.
V miru sprejmi pravo odločitev.

Dež nas je popeljal v teden umiritve. Kljub temu, da je pred nami veseli december, ni potrebno, da je vse polno blišča, rajanja in nezdravih navad.

Najbolj vesel se boš zbudil 1.1., če boš vedel, kaj si želiš v naslednjem letu, in imel jasno zastavljene cilje in prioritete.

Zato se v tem tednu še ne prepusti decembrskemu rajanju in vplivu množice. Še posebej, če čutiš, da si na razpotju in moraš sprejeti res pomembne odločitve, poskrbi, da se v tem tednu umakneš v samoto in se v miru pogovoriš sam s seboj.

Zelo je pomembno, da sprejmeš pravo odločitev kako za naprej. Z razumom pa ne bo šlo. Povezati se boš moral s svojo dušo, kajti za večino bodo prave prav tiste odločitve, ki na prvi pogled izgledajo nemogoče.

Dejstvo pa je, da smo zmožni marsičesa, česar se ne zavedamo. In največje življenjske nagrade nosijo prav izbire, v katerih se sploh ne vidimo, če jih presojamo le z razumom.

Notranja modrost je tista, ki jo moraš vključiti v tem tednu. Tudi če se sploh ne zavedaš, da jo imaš, je v tebi. Le pri marsikom je zelo utišana zaradi glasnosti zunanjega sveta. Zato potrebuješ odmik v tišino.

Luna v tem tednu napolni prvi krajec in pomagala bo tudi tebi, da napraviš prve korake narejene na podlagi notranje modrosti.

Vzemi si zato čas zase in se zaščiti pred vplivi drugih ljudi. Za decembrske aktivnosti bo še dovolj časa.

Če potrebuješ mojo pomoč pri umiritvi in vzpostavljanju poglobljene povezave s samim seboj, so ta teden na vrsti dogodki, ki te bodo pri tem močno podprli: meditacija, šamansko popotovanje in zvočni kopeli za odrasle in za otroke. Vsak si lahko izbere svoj najljubši način.

Preberi si več o dogodkih tega tedna:

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Jutri preberi še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije tega tedna.