fbpx
Teren za spremembe se pripravlja.
Prepusti se, tudi če te kaj zelo preseneti…

Pripravi se na novosti. Čas je, da si rečeš, da iste vrane skupaj letajo. Pusti, da svobodno odidejo vsi, ki želijo živeti na drugačen način. Odleti pa tudi ti iz vseh odnosov in okoliščin, ki te utesnjujejo.

Najbrž boš kar malce presenečen, ko se boš začel zavedati, kakšne novosti so ti namenjene. Vzdigni glavo v zrak in ponosno zakorakaj v spremembe, tudi če ne veš, v kaj točno se spuščaš. Imej odprta ušesa in oči, saj boš tako sproti izvedel vse, kar je potrebno.

Vedno, kadar je potrebno nekaj povedati, odpri usta. Ničesar več ne zadržuj v sebi. Zavedaj se, da se znaš ubraniti pred vsemi preprekami, tudi pred zlobnimi jeziki drugih ljudi.

Morda boš presenečen tudi nad kakšnim slovesom. Ne žaluj za ljudmi, ki odhajajo. Njihova pot je pač drugačna, nikogar si ne moremo in ne smemo lastiti za vse življenje. Pusti, da gre, kdor mora iti.

Svojo energijo raje usmeri na odnose in okoliščine, iz katerih moraš oditi ti. Izvij se iz objema vseh posesivnih ljudi, ki manipulirajo s tabo. Zaceli nato še posledice takšnih odnosov, da poln sveže energije zakorakaš v novo leto.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Jutri preberi še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije tega tedna.